Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes

U heeft binnenkort een evenement, bijeenkomst of beurs? En u wilt iets weggeven dat past bij de gelegenheid? Denk dan eens aan een waterflesje.

Iedereen die wel eens een evenement of beurs heeft bezocht weet dat het er vaak druk en warm is. Hartstikke interessant en je loopt en ziet veel. Dan is het heel fijn om een verfrissing tussendoor te krijgen. Als deelnemer aan een beurs of als organisator van het evenement, kun je je bezoekers een plezier doen door er flesjes met water uit te delen. Zo sla je twee vliegen in 1 klap. Je geeft mensen iets cadeau dat ze direct kunnen gebruiken en je maakt reclame van voor je bedrijf of organisatie.

Waterflesjes

Het is namelijk zo dat de flesjes water worden voorzien van een wikkel die we full colour bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. De wikkel is groot genoeg om er allerlei informatie op te zetten. Bijvoorbeeld een foto van uw nieuwe product. Of een leuke actie. Er is van alles mogelijk met waterflesjes met logo.

Wat zijn de voordelen van een flesje water als promotioneel artikel of relatiegeschenk?

Wij informeren u graag over de diverse pluspunten van de flesjes water:

  1. Geschikt voor een breed publiek. Iedereen lust water. Het is verfrissend en een basisbehoefte. Tijdens een drukke dag een prettig tussendoortje.
  2. Uitstraling. Water straalt frisheid en gezondheid uit, dat straalt ook af op uw product of merk.
  3. Het past in deze tijd. In een tijd waarin iedereen met gezondheid bezig is, past een flesje water als een vis in het water.
  4. Perfecte reclamedrager. De wikkel om het flesje wordt bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, zo maakt u reclame en geeft u iets weg.
  5. Prijstechnisch interessant. Flesjes water zijn leuk om weg te geven en zijn niet duur. U kunt dus met een gerust hart de flesjes weggeven.
Waterflesjes

In ons assortiment flesjes water  hebben wij diverse modellen en kleuren. Ook is het mogelijk met of zonder sportdop te bestellen. Ook is er een chique variant, waar we ook de dop kunnen bedrukken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de flesjes water, neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag. Bel met 0546-433120 of mail naar info@relatiegeschenk4you.nl