Bekijk het vissers hoedje bij Hatland. Op de site zie je prachtexemplaren zoals vissers hoedje Yan. De hoed is niet alleen mooi om te zien, maar ook uiterst functioneel. Het vissers hoedje houdt schadelijk zonlicht tegen, geeft verkoeling in de zon, en het kan een regenbui verdragen. Je zou er een echt vissers hoedje van kunnen maken door er ‘vliegjes’ op aan te brengen, vishaakjes met een felgekleurd veertje eraan. Hatland heeft meer in het assortiment dan hoedjes voor hengelaars, lees in deze tekst wat zij nog meer in de collectie hebben. Ook hebben de hoofddeksels verschillende functies, en deze tekst een kleine omschrijving.

Hatland heeft een groot assortiment

Een vissers hoedje is voor de sport. Echter de pet is over het algemeen sportiever dan een hoed, en Hatland heeft een flinke collectie petten. Bovenaan de site staat de navigatie, en daar kun je petten selecteren. De Webster zal een mooi alternatief kunnen zijn omdat het een sportieve baseball pet is in camouflage kleuren. Zeker als het actief ingezet wordt tijdens het sportvissen is de Webster de geschikte pet. De vis moet immers enkel het ‘vliegje’ zien en andere felle kleuren zullen de vis verjagen. Vandaar dat het belangrijk is dat de kleding opgaat in de omgeving.

Aan jouw de keuze, de collectie is groot

Je hebt dus alleen al met vissen de keuze tussen een hoed of een pet. Maar er zijn veel meer hoeden en petten bij Hatland te koop. Het fijne van de site van Hatland is dat filteren zo makkelijk gaat. Bovenaan kun je het product selecteren, maar aan de linkerzijde van de site met welk doel. Je kan daar het seizoen filteren, maar ook product eigenschappen, en een voorkeur voor de kleur. Alle hoeden en petten, zowel voor dames als heren, zijn van goede kwaliteit en de afwerking is netjes. Dit geldt ook voor de mutsen en de handschoenen. Onderaan de afbeeldingen is veel extra informatie te vinden.