Via een makelaar vakantiewoningen een tweede huisje gekocht!

Al een tijdje zaten mijn man en ik erover te denken om een makelaar vakantiewoningen in te schakelen omdat we een tweede (vakantie)huis wilden. We hebben namelijk altijd goed geld verdiend en lekker kunnen sparen, maar via de bank krijgen we nauwelijks rente. Ons leek een investering in een tweede huis dus een goed idee!

Een tweede huisje aan de kust

Mijn man en ik komen al jaren graag aan de Nederlandse kust in Noord-Holland als we vrij hebben, dus was het logisch dat we in deze regio op zoek zouden gaan naar een leuk appartement. Daarom hebben we het aanbod van de makelaar vakantiewoningen een tijdje in de gaten gehouden tot we iets leuks zagen. Na een aantal weken zag ik ineens een mooi appartement dat binnen ons budget paste, met uitzicht op de zee! Ik belde snel met de makelaar om een bezichtiging te plannen, maar ik had al meteen het gevoel dat dit hem zou worden. Dit gevoel bleek juist te zijn, want mijn man en ik vonden het huis nog mooier in het echt. We besloten meteen een bod uit te brengen en deze is inmiddels geaccepteerd. We zijn echt heel blij dat we nu een tweede huisje aan de kust hebben!