G4s: de specialist in veiligheids-trainingen

Veiligheids-trainingen

G4s is de marktleider op het gebied van veiligheids-trainingen. Niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Ook wij maken gebruik van de diensten van G4s. Zo worden onze BHV-ers en EHBO-ers opgeleid en getraind door G4s. Hier hebben wij goede ervaringen mee. Als werkgever maar ook de cursisten zijn erg enthousiast.

BHV en EHBO veiligheids-trainingen van G4s

Veiligheids-trainingenOmdat bedrijfshulpverlening verplicht is, hebben wij in ons bedrijf een aantal BHV-ers. In geval van noodsituaties zijn zij de aangewezen personen om op te treden. Dit kan gaan om het blussen van een brandje of wanneer iemand onwel is geworden of er een bedrijfsongeval heeft plaatsgevonden. Ook ontruimingen worden door BHV-ers begeleid. Als bedrijf hebben we besloten om onze BHV-ers ook hun EHBO diploma te laten halen. Zowel de BHV als de EHBO zijn veiligheids-trainingen die gegeven worden door G4s.

Ook in-company trainingen zijn mogelijk

Het grote voordeel, zowel voor onze werknemers als voor ons als werkgever, is dat er verschillende trainingslocaties zijn. Hierdoor kan de training redelijk dichtbij gevolgd worden. Dit scheelt reistijd en reiskosten. Bovendien is het mogelijk om de cursustijden in overleg in te plannen waardoor we het gemakkelijk in de werkroosters kunnen inpassen. Het is zelfs mogelijk om in-company trainingen te geven. Al met al is het een realistische praktijktraining van 2 (BHV) of 3 (EHBO) dagen, gegeven door ervaren instructeurs.

Het belang van herhalingscursussen

Veiligheids-trainingenDoor de training weten onze werknemers hoe ze in noodsituaties moeten handelen. Omdat dergelijke noodsituaties zich niet heel vaak voordoen is het belangrijk om de kennis en vaardigheden up to date te houden. Daarom zijn herhalingscursussen verplicht. Hierdoor kan een BHV-er of EHBO-er steeds volgens de nieuwe inzichten handelen en zal zijn kennis niet wegzakken doordat het elk jaar weer herhaald wordt. Ook voor deze herhalingscursussen maken we gebruik van de dienste van G4s.