Bent u opzoek naar een voordeligere en simpele manier om uw klanten te bereiken? kijk dan op narrowcasting retail

Wanneer narrowcasting op de goede manier word gedaan zorgt het voor een hoger winstpercentage en meer bezoekers voor uw winkel. En laat het nou net zo zijn dat Screenlink ontzettend goed is. Narrowcasting houdt in dat een speciale software gebruikt word om bepaalde informatie over te brengen via digitale borden. Niet alleen levert Screenlink een geweldige software maar ook nog eens de benodigde schermen. U bespaart hier moeite mee en u weet dan ook meteen zeker dat het de goede schermen zijn. Ideaal dus!

Handig en niet duur

Narrowcasting is een ontzettend handige en relatief goedkope manier om uw klanten op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld aanbiedingen. U hoeft uzelf dus niet bezig te houden met het laten bezorgen van folders enzovoorts. U kunt uw klanten laten zien wat u wilt, dit kan bijvoorbeeld uw nieuwe collectie zijn maar ook aanbiedingen. Narrowcasting zorgt voor veel nieuwe bezoekers, wat natuurlijk altijd fijn is.

Wat ook nog heel fijn is aan de Narrowcasting van Screenlink, is dat het heel gemakkelijk is om de informatie aan te passen. Klinkt dit als iets waar u geïnteresseerd in zou kunnen zijn? Neem dan vooral contact op of kijk op de website.