Bonen koffieautomaat

Wij drinken gemiddeld drie koppen koffie per dag, per persoon. Gemiddeld is dat maar liefst 260 liter per jaar! Dan mag je wel verwachten dat de koffie lekker smaakt toch? Met de juiste bonen koffieautomaat kan je hier eenvoudig voor zorgen. Maar welke automaat smaakt nu het beste? Natuurlijk ligt het niet alleen aan de automaat zelf. Ook de bonen dienen van goede afkomst te zijn. In de meeste gevallen is het puur een smaak kwestie. Hierdoor wordt aangeraden om diverse soorten te testen alvorens je daadwerkelijk een koffiesoort kiest.

Genieten

Diverse exemplaren online te bekijken

Wanneer je ervoor kiest om een automaat op kantoor te zetten dien je met een paar punten rekening mee te houden:

  • Hoeveel personen zijn er werkzaam
  • Wordt er veel koffiegedronken
  • Is het puur koffie of ook andere soorten warme dranken?

Veel automaten bieden gelukkig de uitkomst om zowel koffie, thee en veelal cappuccino te kiezen. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar gaat. Al wordt het wel sterk aangeraden om meerdere varianten te nemen. Dit omdat je niet alleen maar koffie zult drinken op kantoor. Een kop thee is ook wel eens lekker toch?

Volle smaak

Vergelijk de diverse bonen koffieautomaat met elkaar!

Zo heeft Gaasbeek.nl bijvoorbeeld diverse automaten in het assortiment. Hierin ben je vrij om te kiezen. Zo hebben zij onder andere automaten die geschikt zijn voor Douwe Egberts en Nescafé. Twee bekende merken welke lekkere koffie serveren. Gaasbeek.nl heeft bijvoorbeeld de Milano Fusion in het assortiment. Een koffieautomaat met maar liefst twaalf mogelijkheden op de automaat! Dit houdt in dat je twaalf verschillende koffie en thee soorten kunt kiezen. Ook warme chocomelk behoort tot de mogelijkheid.

Steeds vaker kiezen ondernemers ervoor om een geautomatiseerde machine op kantoor te zetten. Niet alleen bespaar je hiermee op de kosten. Ook zal jij jouw bezoekers beter kunnen voorzien van een smaakvol drankje, ongeacht of dat diegene koffie of theedrinkt. Het belangrijkste is om te werken met goede bonen en een machine wat doet wat er wordt gevraagd.

Eigenlijk kan je de conclusie trekken dat een drankje het begin is van een goed gesprek. Zorg er dus voor dat de machine tussentijds netjes wordt gereinigd en dit ook wordt bijgehouden. Kalk ligt nu eenmaal op de loer!