Een schort borduren voor op de zaak? Als slager zijnde kun je niet zonder een schort. Althans, ik ben van mening dat een slager dit hoort te dragen. Ongeacht welke kleur, soort of materiaal je ook gebruiken wilt. Sinds dat wij een slagerij hebben geopend merk ik goed dat het onwijs druk is. De een loopt harder dan de ander en niet te vergeten dat er altijd wel geknoeid wordt. Hierdoor wilde ik een leuke schort ook voor het personeel zien te vinden. Het liefst dan wel een schort met een logo erop! Dat maakt het namelijk helemaal af.

Online gezocht om een schort borduren

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Dongen met de Kroon. Bij dit bedrijf kun je alles laten borduren voor een vaste lage prijs. Aangezien ik er niet op zit te wachten dat de kwaliteit aan de lage kant is, heb ik ervoor gekozen om een proef af te nemen. De offerte had ik in de tussentijd al wel opgevraagd en de proef werd gemaakt.