schoon maak

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Eindhoven dan heb je veel keuze. Maar je wil graag het beste bedrijf met de beste mensen die het beste werk aflevert. Dan kies je voor J&S Bedrijfsdiensten. Dit schoonmaakbedrijf heeft meer dan 70 tevreden klanten. Het bedrijf levert al 30 jaar het beste schoonmaakwerk. Hier staat oog voor detail hoog in het vaandel en wordt geen vuilspotje over geslagen. Want het streven van J&S Bedrijfsdiensten is dat gewoon schoon niet schoon genoeg is. Zij zullen er alles aan doen om jouw bedrijf of kantoor er zo schoon mogelijk uit te laten zien. 

schoon laten maken

Schoonmaak, onderhoud én advies

J&S Bedrijfsdiensten gaat verder dan alleen schoonmaken. Zo adviseren zij ook over de toepassing van materialen en het onderhoud hiervan. Of het nu gaat om een nieuw gebouw of dat het gaat om het renoveren van iets aan een bestaand gebouw. Ze stellen een onderhoudsplan op, zodat bij het bouwen rekening gehouden kan worden met onderhoudsgevoelige delen. Denk hierbij aan glas, daken en gevels die goed bereikbaar blijven voor schoonmaak en onderhoud. Dit schoonmaakbedrijf denkt met je mee en daar kun je van profiteren. Goed onderhoud zorgt namelijk voor een langere levensduur van de materialen. Dit kan uiteindelijk weer kosten besparen. Zo krijg je niet alleen goed schoonmaakwerk, maar ook goed en eventueel kostenbesparend advies. 

schoonmaker

De beste service

Het personeel van dit schoonmaakbedrijf in Eindhoven werkt met gemotiveerd en geschoold personeel. De schoonmakers vinden het fijn om aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat ze perfect werk afleveren. Daarnaast melden zij eventuele mankementen die zij tijdens het schoonmaken tegenkomen. Zo kan je op tijd het materiaal vervangen of repareren, zodat je gebouw en het interieur langer mee gaat. J&S Bedrijfsdiensten gaan dus verder dan alleen schoonmaakwerk en schoonmaakonderhoud. Bij dit bedrijf geldt dat alleen de beste service goed genoeg is.