Piramide lichtkoepels van lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info

In iedere woning is de juiste hoeveelheid daglicht erg bepalend voor de sfeer. Echter is dit ook zo bij je aanbouw en je veranda. Het is voor iedere locatie van belang dat er voldoende daglicht binnen komt. Daglicht is namelijk goed voor de gezondheid en voor de sfeer. Op veel locaties kan er meer daglicht gegenereerd worden met behulp van lichtkoepels.info. Zij leveren lichtkoepels in allerlei verschillende varianten. Wanneer je opzoek bent naar een variant voor je aanbouw of veranda, dan is een piramide lichtkoepel erg geschikt. 

Lichtkoepels.info

Wat is een piramide lichtkoepel?

Een piramidevormige lichtkoepel zorgt ten eerste voor een chique uitstraling van je woning. Ten tweede zorgt deze variant voor een betere verspreiding van het daglicht, zeker in vergelijking met de standaard lichtkoepel. Daarnaast is het mogelijk om een erg hoge isolatiewaarde te generen met een driewandige lichtkoepel, dit kan erg goed van pas komen bij een veranda of aanbouw. 

Lichtkoepels.info

Past een piramidevormige koepel bij mijn aanbouw of veranda?

Het is bij iedere piramidevormige lichtkoepel mogelijk om deze aan te brengen met een dakopstand van polyester of pvc. Doordat er verschillende soorten dakopstanden mogelijk zijn, kun je de piramidevormige lichtkoepel op allerlei locaties aanbrengen. In tegenstelling tot de andere soorten lichtkoepels, is de piramidevormige lichtkoepel maar in een beperkt aantal afmetingen te verkrijgen. Bekijk dus goed of deze afmetingen geschikt zijn voor een aanbouw of veranda.