badkamertegels houtlook kopen

Keramieken of porseleinen tegels die ontworpen om het uiterlijk van echt hout te hebben, badkamertegels houtlook kopen komen vaak in planken, net als echt hout, maar is ook verkrijgbaar in de unieke vormen van tegels.

Sterkte en duurzaamheid als grote troeven

badkamertegels houtlook kopen

 Elke tegel met houtlook die we op voorraad hebben, heeft een verbluffend ingewikkelde afwerking, die bijna identiek is aan het natuurlijke product, maar met alle bruikbaarheid van een tegel. Omdat deze tegels geen speciale plaatsing of onderhoud vereisen, zijn ze beter dan hout!In tegenstelling tot houten vloeren, zullen tegels met houtlook niet kromtrekken of krimpen bij temperatuurschommelingen en vochtigheid. Dus een badkamer is ook een ideale plek om wanden en vloeren af te werken met deze tegels.

Ontdek ons ​​volledige assortiment houtlook tegels online

Onze tegels zijn een emulatie van hout, digitaal gedrukt op een geglazuurde porseleinen tegel, wat betekent dat ze erg sterk en duurzaam zijn. Tegels met houtlook kunnen eenvoudig worden gedweild, in tegenstelling tot houten vloerplaten die een vreselijke geur kunnen behouden. Ze zijn ook krasvast. Neem de controle over je volgende project door een gratis afspraak te maken met onze experts in tegels en renovaties!