musee-lalique.nl/ is de site waar je al een kijkje kan nemen bij het museum Lalique

Houdt je erg veel van kunst en vind je het leuk om een kijkje te nemen in de kunst van vroeger? Dan is museum Lalique echt iets voor jou! musee-lalique.nl/ is een museum waar je de kunstwerken van glaskunstenaar en edelsmid René Lalique kan bekijken. Hier vind je namelijk veel van zijn werken. René Lalique leefde van 1860 tot 1945 en hij was destijds ook erg bekend. Op musee-lalique.nl/ kun je arrangementen bestellen. Keuzes zijn; luxe lunch arrangement of een prosecco arrangement. Wat speciaal is aan het museum, is dat je op schermen de details kan bekijken van de werken van René Lalique. Ook kun je met een loep kijken naar de details.

Mijn ervaring

Mijn baan is geschiedenisleraar en we hadden het deze periode over kunst van oude kunstenaars, daar kwam de naam René Lalique een aantal keer voorbij en dat is de reden dat ik ben gaan zoeken naar een museum met werken van deze inspirerende man. Tot mijn verbazing was er een museum van Lalique. Ik bekeek musee-lalique.nl/ en het zag er perfect uit. Met mijn klas ben ik een kijkje gaan wagen en aan de gezichten van de kinderen zag ik dat zij het erg interessant vonden, vooral het bekijken met loep van de werken van René Lalique vonden ze gaaf! De kinderen hebben een onvergetelijke dag gehad en ik ook. Bekijk musee-lalique.nl/ en kom langs!