Wil je graag links kopen zodat je eigen website beter en vaker bezocht wordt door mogelijke klanten? Dan doe je dat eenvoudig online. Je kunt in dit geval ook kiezen voor het kopen van backlinks. Een backlink is een verwijzing naar jouw eigen website op de site van een ander bedrijf.

Koop de link via een bedrijf

Een backlink kopen klinkt wellicht wat kunstmatig maar het kan zeker effect hebben op het aantal bezoekers op jouw site. Als je ervoor kiest een backlink te laten plaatsen op een andere website kun je deze kopen via verschillende bedrijven. Een voorbeeld van een dergelijk bedrijf is SeoMarketingDeals. Zij hebben tal van manieren waarop je backlinks kunt kopen en dit kan voor heel uiteenlopende sites en bedrijven.

Algemeen of concreet

Je kunt kiezen voor een plaatsing van een backlink op een algemene pagina maar het is zeker ook zinvol te kiezen voor websites die goed aansluiten bij jouw bedrijf en bijbehorende website. Stel, je verkoopt kleding, dan is het zeker zinvol als er op gerelateerde sites die ook kleding of bijvoorbeeld accessoires verkopen een backlink geplaatst wordt. Deze heeft dan gewoon nut omdat de artikelen die op beide sites verkocht worden een verband hebben met elkaar. Zo kunnen mensen die op de ene site kijken voor accessoires makkelijk doorklikken naar jouw site waar ze een leuk bijpassend kledingstuk kunnen vinden.