Leren rijden op een vrachtwagen in Tiel?

Code 95

Bij Verkeersschool Wesseldijk leer je rijden op een vrachtwagen in Tiel. Bij ons kun je je vrachtwagenrijbewijs halen. Onze professionele rijinstructeurs hebben een jarenlange ervaring. Ze leren jou het vak op een deskundige wijze. Welk vrachtwagenrijbewijs je nodig hebt, hangt weer af van een aantal factoren. Onze verkeersschool is de grootste aanbieder van transportopleidingen in Gelderland. Bij ons haal je snel, goed en goedkoop je rijbewijs C, met of zonder code 95.

Vrachtwagen in Tiel

Rijden op een vrachtwagen Tiel

Bij ons kun je rijlessen volgen, waarbij je leert rijden op een vrachtwagen Tiel, Arnhem, Nijmegen en Ede. Er zijn rijscholen genoeg in de regio, maar het is nog niet zo makkelijk om een rijschool te vinden die goede rijlessen aanbiedt. Bij Verkeersschool Wesseldijk volg je rijlessen voor je rijbewijs C van een hoge kwaliteit én tegen een scherpe prijs. Als grote aanbieder met meerdere vestigingen hebben wij altijd plek. Dit betekent dat je bij ons direct aan de slag kan met de rijopleiding.

Volg een proefles

Voordat je begint met de vrachtwagenrijlessen kun je bij ons een proefles volgen. De instructeur kan dan goed inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt voordat je je rijexamen kan afnemen. Aan de hand van proefles doen we jou een voorstel voor een passend pakket. Je weet dan goed waar je aan toe bent.

C1

Snelle spoedopleiding

Wij bieden je diverse mogelijkheden om je vrachtwagenrijbewijs te halen. Zo kun je bij ons een snelle spoedopleiding volgen. Met deze opleiding kun je al in drie weken in het bezit zijn van je rijbewijs C en mag jij met een vrachtwagen de weg op. Bovendien kun je bij ons je vrachtwagenrijbewijs halen en meteen aan de slag als chauffeur. Wij bieden je de opleiding rijbewijs C + CE + code 95 aan met baangarantie en volledige financiering.