Leren jas dames

Ik was al een hele tijd op zoek naar een leuke jas, maar ik kon niets vinden wat ik echt leuk vond. Toen liep ik tegen een hele leuke leren jas voor dames aan. Ik heb deze meteen gekocht en heb daar totaal geen spijt van. Dit is een jas die ik heel vaak zal gaan dragen. Ik kan deze in de winter dragen, want deze laat geen wind of regen door. Maar ook in het voorjaar, najaar of koudere zomeravonden kan ik deze heel goed dragen. Het is dus een jas die ik het hele jaar door aan kan. Ideaal!

Model leren jas dames

Leren jassen voor dames zijn er in heel veel verschillende modellen. Eerst wilde ik een langer model kopen, maar dan is dat wellicht te warm voor de zomer. Dus ik heb gekozen voor een stoer, korter (heup) model. Leren jassen zijn er ook in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor een mooie, zwarte kleur, want dat is neutraal en kan ik op elke broek of op elk rokje dragen. Het kleurt er altijd bij. Het is dus een goede koop geweest waar ik erg blij mee ben. Ik heb hem al heel veel gedragen en zal hem zeker nog veel vaker aan gaan doen!