Lasapparaten MAG

Het assortiment van Laspartners Multiweld bestaat uit diverse MIG/MAG lasapparatuur. MIG staat voor Metal Inert Gas terwijl MAG staat voor Metal Active Gas. Het enige verschil tussen deze twee lasprocessen is het gebruikte gas. Ons assortiment MIG lasapparatuur bestaat uit de merken Lincoln Electric, Lorch en Kemppi. Werknemers van het bedrijf Laspartners Multiweld bezitten veel kennis en die kennis willen deze mensen met je delen. Lasapparaten MAG zijn dus te verkrijgen bij Laspartners Multiweld, maar buiten het kopen van lasapparaten MAG kun je er ook terecht voor andere dingen, benader het bedrijf voor vragen. Het MIG/MAG lasproces wordt vaak toegepast, dankzij de vele voordelen die het met zich mee brengt. Lasapparaten MAG zorgen ervoor dat bepaalde dingen snel smelten, daarnaast zal er geen lak ontstaan.

Mijn ervaring

Ik heb een goede ervaring met de producten die het bedrijf Laspartners Multiweld verkopen. Ik ben het bedrijf gaan benaderen voor lasapparaten MAG en dit had het bedrijf ook in het assortiment. Door middel van de kennis die de werknemers hebben, krijg ik er ook meer kennis over. Ik ben blij met de lasapparaten MAG die ik heb ingekocht.