Vorig jaar zijn we begonnen met bouwen van de uitbreiding van ons bedrijfspand. Wij als dierenasiel wilden dit omdat het maar steeds drukker en drukker werd in ons asiel. Vooral in de zomer. Omdat we de uitbreiding van ons bedrijfspand deze zomer af wilden hebben, begonnen we vorige zomer met het aanvragen van vergunningen. Dit ging niet zo gemakkelijk als we dachten. We hebben even later dan ook hulp ingeschakeld.

Vergunningkenners

We vonden de hulp bij VergunningKenners

De hulp die we ingeschakeld hebben was van VergunningKenners. Een bedrijf dat gespecialiseerd is het in het helpen van ondernemers met vergunningen. De hulp voor vergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening is precies wat we zochten. We vonden dit dan ook op de site van het bedrijf VergunningKenners. We namen daarom contact met hen op.

‘’Zonder hen was het niet gelukt’’

Nadat we contact opnamen met vergunningkenners voor hulp voor vergunning handelen in strijd met regels, kregen we al binnen een paar dagen een response. De response hield in dat we de gelegenheid kregen om een afspraak in te plannen met het bedrijf. Hiermee gingen we gelijk akkoord. Nadat we het gesprek hadden gehad en nog een paar verdere onderhandelingen, was het geregeld. We hadden de vergunningen en konden eindelijk gaan beginnen met bouwen. Nu het nog geen zomer is, is de laatste steen al gelegd van de uitbreiding van ons dierenasiel. We dus ruim optijd. We bedanken VergunningKenners voor de hulp, zonder hen was het niet gelukt en hadden we de uitbreiding van ons asiel niet kunnen voorstellen.