Hoe kun je snel en professioneel bladluis bestrijden? Ik word namelijk gek van het feit dat mijn planten steeds kapot gaan door deze dieren. Meerdere dingen heb ik al geprobeerd om dit probleem op te lossen. Helaas heeft dit tot op heden maar niet geholpen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar tips wat wél werkt.

logo (1)

Voldoende mogelijkheden

Had ik nou maar eerder op het internet gekeken! Hier heb ik namelijk onwijs veel tips gevonden én producten wat ik kan gebruiken om het aan te pakken. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen op de website van Grow Expert. Dit bedrijf heeft een tal van producten in het assortiment welke eenvoudig in gebruik zijn. Tevens zijn de kosten voor de aanschaf bij dit bedrijf ook nog eens aan de lage kant. Ik kon het dan ook niet laten om het eens te testen. Mijn bestelling werd erg snel bezorgd en heb het ook direct in gebruik genomen. Vanaf dat moment heb ik totaal geen last meer gehad van deze dieren. Overigens lijkt het ook zo dat de planten een stuk sterker zijn!