Als fanatieke sporter wil ik het maximale halen uit mijn work-outs, dus ben ik bodybuilding supplementen gaan slikken om mijn lichaam helemaal klaar te maken voor mijn sportieve lifestyle. Deze supplementen heb ik bij Sportfood besteld en vorige week heb ik mijn bestelling gekregen. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van deze supplementen!

Stuk voor stuk aanraders!

Ik ben voor de RAW IRON Sporters Dieet Voordeelpakket gegaan, want hier zat alles in wat een sporter nodig heeft. Het pakket bestaat uit BCAA poeder, vetverbrander en een dieet-shake met extra eiwitten in aardbeiensmaak. Om te beginnen is de dieet-shake echt heel lekker. Ik heb wel vaker shakes van andere merken gehad, maar die smaakten allemaal toch erg chemisch. Deze shake van Sportfood heeft die vieze smaak gelukkig niet, dus ik ben helemaal happy! De BCAAA poeder smaakt ook gewoon goed en heeft wederom geen gekke smaak, maar drinkt juist lekker weg. En dan de vetverbrander: alhoewel ik veel sport en op mijn eten let, is afvallen soms best moeilijk. Ik had hier en daar nog wat vetjes om mijn buik en bovenbenen, dus ik was erg benieuwd of een vetverbrander zou helpen deze laatste beetjes vet weg te krijgen. Het antwoord is ja! Ik krijg er veel energie van en ik heb minder trek in eten. De bodybuilding supplementen zijn echte aanraders dus.