Een rvs trapleuning op maat: stijlvol en degelijk van prijs

Ik heb een trap in twee delen en een rvs trapleuning op maat is hiervoor niet zo eenvoudig te vinden. Ik had al een aantal exemplaren gezien maar die liepen niet door over de hele lengte. Ik ben blijven doorzoeken en vond via internet de ideale trapleuning op maat voor mij. Deze die ik gekocht heb, loopt mooi door over de hele lengte en geeft mijn trap hierdoor extra allure. Het rvs is van prima kwaliteit en het is het meest makkelijke materiaal om te onderhouden. Het blijft zijn oorspronkelijke schittering behouden.

Allure en klasse

Deze rvs trapleuning op maat weerkaatst het licht uit de omgeving op een subtiele manier, en dat maakt het juist extra stijlvol. De montage verliep snel en feilloos. De trapleuning rust op heel stevige steunen. Dit is ideaal voor mijn nogal actieve kinderen. De leuning kan tegen een stootje. Je ziet echt dat het vakmanschap is. RVS past bij elke stijl en als ik ooit mijn huis anders ga inrichten, dan blijft mijn trapleuning in rvs gewoon waar die nu is.