Een factuur maken, eenvoudiger en sneller dan ooit

Een factuur maken deed je voorheen waarschijnlijk in Excel. Het was daarbij goed opletten of je wel in de juiste kolommen en rijen zat te werken want een foutje was er zo ingeslopen. Daar heeft men nu iets op gevonden: het online boekhoudprogramma Yoursminc. Dit intelligente systeem combineert alle facetten van je boekhouding tot een fantastisch overzicht van waaruit je interessante reportages genereert.

In een handomdraai

Al bij de offreerfase win je tijd. Snel en in elke gewenste lay-out – ook op je eigen briefpapier – kun je je offerte als PDF-bestand of middels een UBL naar de klant sturen. Zodra de klant je offerte accepteert, kun je deze in één klik omzetten naar een factuur. Niet alleen het factureren van je werkzaamheden gaat op een efficiënte manier; ook het doen van de maandelijkse of driemaandelijkse BTW-aangifte is zo geregeld. Gaandeweg heb je deze namelijk al voorbereid door het dagelijks invoeren van gegevens. Tijdens de werkperiode staat de aangifte er al, zij het in conceptvorm, en ben je klaar met het invoeren van je inkomsten en uitgaven, dan kun je deze definitief maken en rechtstreeks naar Intervat versturen.

Van alle markten thuis

Yoursminc is het ideale programma waarin je zowel traditionele boekhoudkundige taken als vernieuwende zaken kunt uitvoeren. Het bijhouden van je kilometeradministratie is hier een mooi voorbeeld van. Ook kunnen je werknemers er hun uren in bijhouden zodat je je projecten inzichtelijk krijgt. Daarmee weet je op de euro nauwkeurig hoeveel kosten er aan welke handelingen hangen, wat je vervolgens ook weer één op één of na het doen van eventuele aanpassingen door kunt belasten naar de klant.

Overal en altijd toegang

Ook al zit je aan de andere kant van de wereld, de enige voorwaarde voor het toegang krijgen tot je boekhouding is het vinden van een internetverbinding. Omdat het hier om een met SSL-certificaat tot stand gebrachte verbinding gaat, is het te allen tijde veilig. Tevens geeft de wetenschap dat er met versleutelde wachtwoorden gewerkt wordt vertrouwen.