kerst

Wanneer jij met een echt leuke verrassing het jaar wilt afsluiten is het verstandig om kerstpakketten van Kerstpakkettenexpess te halen. Zij weten namelijk wat ze doen en wat mensen wel en niet leuk vinden om te ontvangen in hun pakketten. Zo kan jij bij hun eigenlijk geen fout kerstpakket kiezen. Het is dan ook super fijn als jij je daar geen extra zorgen om hoeft te maken. Je kiest simpelweg een pakket wat jou leuk lijkt, met een prijs waar jij vrolijk van wordt en je bent alweer klaar voor het jaar.

kerstcadeau geven

Wanneer je toch dat beetje extra wilt

Maar wanneer jij toch iets meer aandacht wilt besteden aan de kerstpakketten is het ook mogelijk om uit het gigantische assortiment een mooi pakket te kiezen wat een leuk thema heeft. Denk aan een italiaans getint pakket of een pakket gevuld met allerlei lekkere en exotische biertjes. Het is zelfs mogelijk om een wellnesspakket te kiezen waarin allemaal lekkere producten van Rituals zitten.

Als je toch nog niet blij bent met een van de bestaande themapakketten

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jij toch nog iets anders wilt dan dat er al bestaat. Speciaal voor jou is er dan de optie om zelf een pakket samen te stellen. Dit kan echter alleen maar in grote oplagen. Het is daarentegen wel ontzettend leuk voor al jouw werknemers wanneer jij een uniek pakket maakt. Zo voelen ze zich allemaal toch net meer gewaardeerd dan wanneer jij aan komt met een standaard pakketje. een standaard pakketje is uiteindelijk nog steeds niks mis mee.