Kerstpakketten

Nu de zomer net voorbij is en de herfst begonnen is kunnen we langzamerhand ruimte maken voor de kerst. Dat klinkt er vroeg maar wist je dat in juli de meeste bedrijven hun kerstpakketten en eindejaarsgeschenken al kopen? Zo kun je er goed over nadenken en er de tijd voor nemen. Helemaal als je geen standaard kerstpakketten wilt maar er een zelf wilt maken! In deze tekst vertel ik je alles over het zelf samenstellen van je kerstpakket.

Kerstpakket voor iedereen

Ieder jaar is het een lastige keuze… het kerstpakket. Als je als bedrijf een Kerstpakket geeft, wil je dat je medewerkers er blij mee zijn. Er is ontzettend veel aanbod en iedere medewerkers vindt weer iets anders leuk. Je moet dus rekening houden met verschillende wensen. Een gepersonaliseerd geschenk is vaak ingewikkeld en duur. Daarom is het makkelijk om je medewerkers zelf hun cadeau te laten maken. Met een IMAKIN DIY Kerstpakket kan iedereen zelf aan de slag om zijn kantoor of bureau op te vrolijken.

Kerstpakketten

Het DIY-pakket

In het DIY-pakket zitten de benodigdheden voor verschillende producten om je kantoor mee op te vrolijken. Hierbij zijn werkinstructies meegegeven. Denk bijvoorbeeld aan een fotolijstje, een mok of een plantenpotje. Maar je kunt je medewerkers de spullen ook mee naar huis laten nemen. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten, met verschillende budgetten, zo is er voor iedereen iets.

Teamgevoel

Met de imakin DIY Kerstpakketten creëer je een teamgevoel en stimuleer je de creativiteit van de medewerkers. Zo kunnen de medewerkers samen aan de slag gaan om hun mok of tas te personaliseren, je kunt er een teamuitje van maken of met z’n allen creatief aan de slag tijdens de vrijdagmiddagborrel. Maar de medewerkers kunnen het er onderling ook over hebben wat een ‘wij’ gevoel creëert: “Wat heb jij gemaakt op jouw mok?” of “heb jij jouw tas al gepersonaliseerd?’’.