ERGOQUIP Nederland is een gespecialiseerde groothandel in de verkoop en het adviseren van ergonomische meubels. Deze meubels kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in scholen, kantoren en werkplekken. Zo verkopen wij onder andere kassastoelen, kantinetafels, lockers en opklapbare stoelen.

Aan welke eisen moeten kassastoelen volgens ons aan voldoen?

Wij van ERGOQUIP vinden het belangrijk dat de persoon die gebruik maakt van de stoel stabiel kan zitten. Deze stoelen zijn verstelbaar in hoogte, stand en de rugleuning is naar houding te verzetten. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van onze kassastoelen. Wij vinden het belangrijk dat de stoelen comfortabel zijn omdat mensen hier een langere tijd op moeten kunnen zitten. Bij onze kassastoelen geven wij twee jaar garantie. Dit vinden wij ook een eis om de klant zo van de beste kwaliteit te kunnen voorzien.

 

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies over onze producten. U kunt ook bij ons in het magazijn langskomen om producten te bekijken of om hier advies te vragen. Wij adviseren om een afspraak met ons te maken als u langs wilt komen. Zo kunnen wij tijd reserveren om u van het beste advies te kunnen voorzien.