Een cursus administratie volg je bij Fabius in 30 weken tijd en rond je af met een examen en diploma. Dat is goed voor je ontwikkeling, mooi op je cv en verbetert je positie op de arbeidsmarkt. Allerlei voordelen dus. Maar een cursus administratie van Fabius heeft nog meer voordelen. Je hoeft namelijk niet iedere dag naar school om lessen te volgen. Je hebt iedere week één keer les, maar dan wel meteen drie uur lang. Daarnaast maak je huiswerk en zo ben je goed voorbereid op je examen.

Naast de cursus

De cursus administratie kun je op allerlei plekken in Nederland volgen. Dat is wel zo prettig, je hoeft dan niet ver te reizen om naar je les te komen. Naast je lessen en huiswerk blijft er voldoende tijd voor jezelf over. Je kunt dus prima zorgen voor je kinderen of tegelijkertijd werken. Dat komt ook goed uit voor het betalen van de cursus administratie. Je kunt het bedrag in één keer betalen, maar misschien is het voor jou prettiger om dit in termijnen te doen. Je kunt ook maandelijkse betalingen van een bepaald bedrag doen voor de cursus administratie.

Diploma en invulling

De cursus administratie rond je af met een examen en hierna ontvang je een diploma. Als je tenminste een voldoende hebt gehaald voor je examen. Het diploma voor de cursus administratie is vergelijkbaar met een mbo 2 diploma. In de cursus komen verschillende onderdelen aan bod. Je begint met toetsenbordvaardigheid en MS Office programma’s. Hierna leer je over kantoorpraktijk en ga je je meer verdiepen in MS Office programma’s. Je eindigt met het onderdeel taal en rekenen. Klik hier voor alle informatie.