Geboorte

Bijzonder geboortekaartje is waar je natuurlijk naar op zoek gaat als je zwanger bent. Omdat ik zelf net moeder ben geworden en nog steeds de complimenten krijg over de mooie geboorte kaart die wij naar onze naasten hebben gestuurd. Bracht mij dit op het idee om deze aanrader te delen op internet. Want om eerlijk te zijn heb ik deze website ook via deze weg ontdekt door een tip van een tevreden klant van dit bedrijf. Ik heb het namelijk over, kissgeboortekaartjes.nl. Wanneer je zelf eens kijkt op deze website, dan weet ik zeker dat je direct een goede indruk zal krijgen. 

Bijzonder geboortekaartje

Bijzonder geboortekaartje gevonden

Een bijzonder geboortekaartje heb ik gevonden tussen de categorieën op de website. Toen het kaartje eenmaal was voorzien van de naam van ons wondertje en ik thuis met de proefafdruk in handen stond. Werd ik er emotioneel van. Want het kwam toen wel erg dichtbij allemaal. 

Een lieve vriendin van mij is nu ook zwanger. Ook zij heeft al een keuze gemaakt van haar unieke exemplaar op deze website. Kortom, ben jij op zoek naar een geboorte aankondiging? Neem dan eens een kijkje op deze website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht.